Alternativ vægttab gennem Emotional Healing

Du er ikke den eneste. Tusinder i verden støder skuffelse spise rutine, praksis og medicin kaste pounds. Enkelte sager er endnu uforståelige ved sædvanlige recept. Under alle omstændigheder er der valgfrie behandlinger, der kan hjælpe vægttab.

 

Entusiastiske Freedom Techniques (EFT) er en anden behandling alternativ medicin, etableret af Gary Craig. Dens arbejde standard er foreningen mellem hjernen og kroppen. EFT forsvarere anbefaler, at alle negative velvære betingelser er etableret i entusiastiske og psykiske problemer. For dem, kan vægttab gavn af intervention udefra gennem refleksion.

EFT virker ved at trykke nål terapi fokuserer midt refleksion. Dette vil afgøre vitalitet strøm i kroppen. Dette kan således komme til hægterne forskellige typer af lidelser.

Vide, hvorfor de ekstra pounds er der

Gorging oftere end ikke forårsager corpulence og en masse vægt. Faktisk selv klinikere tillid til, at gorging er en konsekvens af entusiastiske bekymringer. Outrage, elendighed, uro eller melankoli kan udløse høj sult.

Hengive kan til tider være en mental problem. For følelse indledt eller ukontrolleret spise, er det bedst at rådgive en kliniker eller spille en selvtest.

Behandling for Frigørelse af Fats

EFT for vægttab udnytter sind-krop strategier og pres punkt massage. En selvstændig kontrol er normalt en del af behandlingen. Det taler med kroppen i lydløs fordybelse og opdage, hvorfor de fedtstoffer forblive uudgivet. Spise rutine og praksis programmer fise den begrundelse, at kroppen ikke samarbejder. Refleksion og tuning i kroppen er den indledende fase i at behandle det.

Behandlingen anvender verbale korrespondance med selvet. De ledsagende sætninger kan præsenteres mere end én gang samtidig afspejler:

1. Jeg takker og tilbede min krop for det er awesome.

2. Jeg takker og tilbede mig selv for at have sådan en himmelsk legeme.

3. Jeg elsker og anerkender mig, uanset muligheden for, at jeg er overvægtig.

4. Jeg takker mine fedtstoffer for at have forsøgt sit bedste for at hjælpe min krop.

5. Jeg takker mine fedt alligevel jeg de vil være mere værdifuldt, hvis ikke i stærk ramme.

 

Sæsons over disse sætninger røre de “meridianer” eller vitalitet stream i kroppen. Dette er den korrekte minutter at anvende vægten på særlige nål terapi fokuserer. Mens diskutere sætninger, skal du trykke det højeste punkt på hovedet, sider af øjnene, øjenbryn fokuserer, under protester punkt, kæbe, hals knogler og under armene.

EFT kan udføres rutinemæssigt for bedste resultater. Hvorom alting er, EFT alene vil ikke gøre du får tyndere. Det bare readies psyken og kroppen til at koordinere med andre get-sund planer. Fortsæt med legitim spise regime og grundigt arbejde ud.