Hvad er Alternativ Medicin?

...Få at vide mere om alternativ medicin.

Udtrykket Alternative Medicine indebærer nogen form for recept, der er uden for standarden af ​​vestlige lægemiddel eller almindelig løsning som indøvet en større del af specialister i dag. Dette udtryk er ca bruges til over alle typer af recept bort fra traditionel medicin. I 1973, det medicinske fakultet på universitetet i Rom samlet hovedstol verdenskongres for alternativ medicin og det midlertidige program indeholdt under 135 behandlinger.

eksisterer elektiv lægemiddel i alle samfund i nogen grad og vilkår, for eksempel konventionel farmaceutisk, indfødte medicin eller samfundet opløsning og så videre anvendes til at skildre en sådan praksis. Disse recepter gå tilbage hundrede eller endda et stort antal år afhængige af den pågældende nation og kultur.

Der er mere end 100 rammer for option medicin stadig praktisk talt overalt i hele verden. Hver nation, distrikt eller region har sin egen særlige sædvanlige arrangement af velvære og genoprettende udseende efter kineserne det er nål terapi, for den franske, attraktive lapning; for tyskerne, Heilpraxis; for den engelske, Herbalism; for Indien, Ayurveda med Siddha bliver generelt øve i den sydlige del af nationen; for Japan, Shiatsu og så videre.

De mest udbredte former for option recept er Ayurveda, homøopati, naturopati, Yoga, Akupunktur, akupressur, Magneto behandling, Shiatsu, Naturmedicin, Meditation, aromaterapi, Bach Flower Remedies, Chromo behandling, Kost behandling, Hydropatianalyse og Reiki.

Valgfag terapier

Den medfølgende er en manual for nogle muligheden behandlinger

Pres punkt massage

Ligesom nål terapi, men udnytter finger vægt i stedet for fine nåle på bestemte indikerer langs kroppens henvisning sygdomme, for eksempel, belastning og stress, en dunkende painfulness, menstruationsbeskyttelse kramper, ledsmerter.

Needle terapi

Fine nåle er indlejret på bestemte fokuserer at animere, scatter, og styre strømmen af ​​bydende nødvendigt vitalitet, og genetablere et solidt vitalitet justere. Uanset pine hjælp, er nål terapi desuden bruges til at forbedre velstand og behandle intense, vedvarende, og degenerative tilstande i unge og voksne.

Fragrance baseret behandling

Udnytte “fundamentale olier” raffineret fra planter, duftende heling angår lidenskabelige disarranges for eksempel stress og nervøsitet og derudover en lang række forskellige skavanker. Olier æltes ind i huden i svækket ramme, indåndet, eller sat i brusere. Duftende heling er ofte anvendt som en del af sammen med back rub behandling, nål terapi, zoneterapi, herbology, kiropraktik, og andre omfattende medikamenter.

Crystal stirrede

Crystal stirrede er et humanistisk bestræbelse på at forsøge at forstå de cykler, som vi bibringer til styrkerne i universet. Planeterne har sammenligner herredømme til specifikke vitaminer, mineraler, celle salte, urter, metaller, nuancer og dele af kroppen. Gennem omrids, kan man håbe på at se, hvad natal velvære stede. Gennem disse vedtægter, kan vi derefter tage en gase på nuværende og i fremtiden at se, hvilke aspekter af vores liv bliver påvirket og muligvis hvordan vi kan tage fra syge velvære og forhånd sundhed.

Kort bog Orthogonal

Kort bog Orthogonal er en kiropraktor uddannelsen til at vurdere og ændre subluksation i lyset af logiske og biomekaniske metoder. Ved at fusionere de seneste progressioner i logisk innovation, kan kiropraktorer figur, i nøjagtige detaljer, vektorerne navnlig til en individuel subluksation eksempel, og programmere deres instrument med de særlige ændring vektorer til at formidle den modifikation med ingen kontrol som helst måde.

Ayurvedic Medicine

Indøvet i Indien i over 5000 år, ayurvedisk konvention hævder, at sygdom er en betingelse for ujævnheder blandt kroppens rammer, der kan skelnes gennem sådanne analytiske systemer perusing rytmen og ser tungen. Næring rådgivning, ælte, fælles løsninger, fordybelse og forskellige modaliteter udnyttes til at løse en ekspansiv vifte af sygdomme.

Auricular Therapy

Gamle egyptiske værker udtryk for, at pine kan lindret ved styrkende visse fokuserer på øret. I 1800, et par distributioner viste, at der var et par metoder til afbrænding og kontrol af ørerne for at hjælpe visse clutters. Mange fordele kan opnås ved æltning og palpating særlige fokuserer på øret.

Alexander teknik

Alexander Technique er en strategi, der forsøger at ændre (udvikling) tilbøjeligheder i vores regelmæssige øvelser. Det er en enkel og ned på jorden strategi for at øge enkelhed og mulighed for udvikling, tilpasse, støtte og koordinering. Proceduren uddanner udnyttelsen af ​​beslaget mål for anstrengelse for en bestemt bevægelse, hvilket giver dig mere vitalitet for hver eneste af dine øvelser. Det er ikke en progression af medicin eller aktiviteter, men snarere en revideret instruktion af hjernen og kroppen.

Autogen træning

Det er meget gamle europæiske teknik til varetagelse afvikling baseret på fritliggende fokus og krop opmærksomheden på bestemte fornemmelser. Dens tilstrækkelighed er optrådt i lindre mange angst relaterede disarranges herunder nervøsitet, tryk, en sovende uorden, og undersøgelse push. Mennesker med uophørlige medicinske tilstande går fra hovedpine, colitis, gnavne inde uorden, diabetes, forhøjet blodtryk, til skjoldbruskkirtlen sygdom og mange forskellige forhold har desuden været syntes at profitere af den handling af autogen udarbejde.

Antroposofisk medicin

Antroposofisk medicin indeholder et universelt sammensat forsamling af personer, der forestille sig, at Rudolf Steiner (en østrigsk læge, 1861-1925) fandt en endelig sandhed – den antroposofien. Steiner sagde: Ved antroposofi, mener jeg en logisk undersøgelse af overjordisk verden, som vil viderebringe til tænde weaknessess og vildledende erklæringer videnskabens samt af banebrydende fortryllelse. Det er en strategi, som, før bestræber sig på at undersøge de overjordisk universer, først skaber psykiske kræfter normalt ikke anvendes som en del af dag for dag liv eller i ebbe og flod logisk forskning.

Auto-urin terapi

Denne praksis stammer fra Yoga og er udnyttelsen af ​​ens egen tisse som næring, farmaceutiske, terapeutisk, skiftende operatør og usårlig rammer sponsor. Det er i nogle tilfælde kaldet “din egen læge«.

Holotropic Breathwork

Det er en enkel, men effektiv strategi til selv-undersøgelse og reparation, i lyset af sammenføjede stumper af viden fra forkant efterretning udforske, dybde hjerne videnskab og evige overjordisk praksis. Teknikken initierer ikke-normale bevidsthed, som aktiverer ubegrænset komme sig evne til sindet. Vedligeholdt kraftfuld vejrtrækning, suggestive musik, fokuseret vitalitet arbejde og mandala tegning er dele af denne subjektive tur. “Holotropic” virkelig betyder “vej mod helhed«.

Biofeedback

En teknik til at observere øjeblik metaboliske ændringer i ens egen krop med vejledning af sarte maskiner. Strategien anvendes især til stressrelaterede tilstande, for eksempel astma, hovedpine, søvnmangel, og høj

kredsløbssygdomme stamme. Kunderne finde ud af at lave uanselige acclimations at bevæge sig mod en mere tilpasset interiør tilstand ved bevidst at forestille, afvikling, eller envisioning, mens du ser lys, stabil, eller afmålt input.

Bach blomsterremedier

Et arrangement af hjem dyrkes kur udtænkt af Edward Bach, kan disse botaniske kure så vidt vides justere disharmonier af identitet og lidenskabelig express der gene for os alle hver gang i et stykke tid. Disse kur er for det meste gået til at kurere passionerede stater i stedet for fysiske.

Cell Therapy

Cell behandling derudover kaldet levende celler behandling, cellesuspensioner, kirtel behandling, sprød celle behandling, siccacell behandling, embryonale celler behandling, og organoterapi – hentyder til forskellige metoder, hvor der håndteres væv fra væsen udvikler liv, babyer eller organer, infunderes eller indtages oralt . Elementer er fået fra bestemte organer eller væv siges at sammenligne med de uheldige organer eller væv af modtageren. Fortalere hævder, at modtagerens krop dermed transporterer infused celler til de objektive organer, hvor de så vidt vides befæste dem og inddrive deres struktur. Organer og organer anvendes som en del af celle behandling indarbejde tankerne, hypofyse, skjoldbruskkirtel, binyrer, thymus, lever, nyre, bugspytkirtel, milt, hjerte, ovarie, testikel, og parotideale. Et par forskellige former for celle eller celle koncentrat kan gives alt imens – et par fagfolk rutinemæssigt tilbyde op til mindst 20 på den dobbelte.

Chromotherapay eller Color Therapy

Udnyttelsen af ​​skygge (som regel som hued lys) til at levere nyttige eller komme sig påvirkninger.

Colon Terapi

De korrigerende mål for kolon behandlingen er at justere kroppens videnskab, bortskaffe affald, og genetablere legitime væv og orgel arbejde. Colon behandling udledninger giftstoffer, renser blodet, animerer sikker ramme, og hjælper med at genetablere pH justeres i kroppen. Colon Terapi, ellers kaldet colonics, er accepteret at afhjælpe et omfattende udvalg af bivirkninger identificeret med kolon brokenness.

Chelation Therapy

Chelat behandling er en progression af intravenøse infusioner af det fremstillede amino ætsende EDTA, der er beregnet til at afgifte kroppen. Det er ligeledes ofte anvendes til behandling af arteriosklerose. De fleste så ofte som muligt, er denne kontrolleres på en osteopatisk eller genoprettende specialist kontor.

Kinesisk (Oriental) Medicin

Orientalske genoprettende eksperter er parate til at udnytte et sortiment af gamle og nuværende dag afhjælpende strategier – herunder nål terapi, naturlig medicin, ælte, varm behandling, og nærende og levevis rådgivning – at behandle en ekspansiv omfang både uophørlige og intense lidelser.

Kiropraktik

Den kiropraktik ser rygsøjlen som grundlaget for menneskers velbefindende: forskydninger af ryghvirvler anlagt den af ​​dårlig holdning eller skade årsag vægt på spinal nerve rødder, hvilket fik reduceret kapacitet og lidelse. Gennem kontrol eller ændring af rygsøjlen, behandling forsøger at bryde ned og afhjælpe disse forskydninger.

Colonics

En colon er et kolon vandsystem, vandet ifølge den indre organ med desinficeret, adskilt vand under delikat vægt at udvaske eller afgifte det af stivnede fækalt materiale; det er en fuld tarm tarm udrensning.

Ledende / Psykoterapi

Denne generelle klasse dækker et omfang af specialister, fra kald fortalere til psykoterapier der behandler modløshed, stress, slaveri, og intense emner. Konfigurationer kan svinge fra individ rådgivning til indsamling behandling. Nogle fårådgivere kan ligeledes konsolidere karrosseri, sædvane, vitalitet komme sig, og andre mulighed modaliteter som et vigtigt aspekt af deres praksis.

Måling

Det er en sædvanlig kinesisk terapeutisk system som gælder sugning til usunde dele af kroppen udnytte ler glas eller bambus beholdere holde i tankerne det endelige mål at udvide den lokale formidling og på denne måde på forhånd komme sig. I ekstremt antikverede omstændigheder blev udnyttet horn væsener af denne grund.

Craniosacral Terapi

Dette er en manuel afhjælpende system til at kurere bøjninger i strukturen og kapaciteten af ​​craniosacral komponent – sindet og spinal snor, knoglerne i kraniet, korsbenet, og indbyrdes forbundne lag. Det udnyttes til at behandle evig pine, hovedpine cerebrale smerter, TMJ, og et omfang af forskellige forhold.

Flyt / Movement Therapies

Flyt samt udvikling behandling udnytter ekspressiv udvikling som et nyttigt apparat til både individuelle udtryk og mental eller entusiastiske lapning. Specialister arbejder med personer med fysiske handicap, ekspansion problemer, seksuelle mishandle historier, kosten problemer, og forskellige bekymringer.

Tandpleje, Holistisk

Omfattende tandlæger er tilladt tandlæger, der formidler en tværfaglig måde at håndtere deres praksis. De kan konsolidere sådanne strategier som homøopati, ernæring og nål terapi i deres behandling arrangerer. De fleste altomfattende dental specialister stress trivsel og forebyggende pleje og samtidig opretholde en strategisk afstand fra sølv-kviksølv fyldninger.

Dowsing

Dowsing er et gammelt håndværk på udkig efter skjulte ting (vand, værdifulde metaller, og så videre), udnytte en af ​​fakulteterne, at en betragtelig del af os er ikke på nogen måde opmærksomme på at have; tilsyneladende 80% af individer har denne ualmindeligt velsignelse – en evne til at opdage tingene ikke mærkbar for andre. Nogle af disse personer behøver ikke gider med eventuelle yderligere apparater til at gøre det – de simpelthen ved, hvor er det bedste sted at grave sig ned et godt eller hvor guldet formue er dækket op.

Ore gennemlysning

Hovedsagelig anvendes til voks udvikling og relaterede lytte til spørgsmål, er øre gennemlysning ligeledes anvendes til øre forureninger og sinus sygdomme. Behandlingen inkluderer indstilling af begrænset ende af en usædvanlig sammensat tom lys ved passage af øret vandveje, medens den inverse ende lyser

Electropathy

Electropathy er en specifik arrangement af terapeutiske midler, som omfatter anvendelsen af ​​forskellige typer af elektriske strømme genoprettende formål.

Fasting Therapy

Restorative fastende eller fastende for trivsel er en rensende og genoplive procedure, hvorved farlige affald spørgsmål i kroppen er udslettet og inddrivelse af nødlidende væv sker.

Feng Shui

Gamle kinesiske rutine hjernen bag hjem eller arbejdsplads for at fremme trivsel, tilfredshed, og blomstrende. Eksperter kan ordinere ændringer i omgivelserne – fra shading vilje til møbler situationen – at glemme det endelige mål at fremme en velvære strøm af chi, eller bydende nødvendigt vitalitet.

Feldenkrais Method

Den Feldenkrais Method er en ordentlig måde at håndtere neuromuskulær genlæring. Teknikken er velegnet til faste personer, der har brug for at opbygge tilpasningsevne deres krop og overvejer, personer med neurologiske og udvikling emne, og de personer, der har brug for at udrette genialitet i udtryk for den menneskelige erfaring, sport, eller forsøg.

Blossom Essenser

En strategi for lempelse strid lidenskabelige stater, der kan tilføje til lidelse eller hindre selvbevidsthed. Dråber af et svar injiceret med erobrede “essensen” af en blomst er sat under tungen eller i en forfriskning. Den professionelle hjælper kunden vælge montering tegn, koncentrere sig om kundens entusiastiske tilstand i stedet for på en bestemt fysisk tilstand.

Diamond Therapy

Et generelt sen offentliggørelse inden for option meds, det omfatter udnyttelsen af ​​bestemte diamanter til at behandle bestemte sygdomme.

Naturmedicin

En antikveret type komme sig stadig generelt anvendes som en del af en stor del af verden, naturmedicin udnytter regelmæssige planter eller plante-baserede stoffer til behandling af et omfang på lidelser og til at opgradere bearbejdning af kroppens rammer. På trods af at naturmedicin ikke er et godkendt dygtige metode i USA, er urter “godkendt” af et omfang af specialister.

Heliotherapy

Heliotherapy er videnskaben førte på de gavnlige resultater af solen og er en kraftig apparat i at øge kroppens ikke følsomme rammer.

Altomfattende Medicin

En udtryksfuld betegnelse for en lapning logik, perspektiver en patient samlet individ, ikke som blot en lidelse eller en ophobning af manifestationer. I løbet af de span af behandlingen, kan omfattende medicinske specialister løse en kundes lidenskabelige og dybtgående målinger og derudover den nærende, naturlige, og levevis komponenter, der kan føje til en lidelse. Talrige omfattende genoprettende specialister konsolidere traditionelle former for behandling med fælles eller option medicin.

Homøopati

En terapeutisk ramme, udnyttelser diminutive målinger af karakteristiske stoffer – kaldet kur – at puste nyt liv en mands sikker og barriere rammer. En kur er separat besluttet for en udslettet person i lyset af dets evne til at skabe, hvis det gives i overdosis, er fysiske og psykiske bivirkninger som dem, en patient oplever. Normale betingelser hoeopathy steder er nyfødte barn og ungdommen lidelser, sygdomme, svaghed, følsomheder og uendelige sygdomme, for eksempel ledbetændelse.

Hypnose

En metode til at omgå den bevidste personlighed og komme til psyken, hvor kvæles erindringer, afdæmpede følelser og overset kan forblive optaget lejligheder. Trance kan tilskynde adfærdsmæssige, lidenskabelig, eller holdningsændringer, fx vægttab, eller rygning cessation.It ligeledes anvendes til behandling af angst, skubbe, og som en underordnet i behandlingen af ​​sygdommen.

Hydroterapi

Det er karakteriseret som den logiske udnyttelse af vand til genoprettende formål. Vand kan udnyttes ved forskellige temperaturer, i forskellige tilstande og i forskellige strukturer.

Iridologi

Den demonstrative rammer i lyset af starten, at hvert organ har en forbindelse område inde iris i øjet, som kan tjene som en markør af den individuelle organ velbefindende eller sygdom. Iridologi udnyttes af naturlæger og forskellige eksperter, især når analyse opnås gennem standard strategier er tåget.

Kinesiologi

Kinesiologi er undersøgelsen af ​​den menneskelige krop midt udvikling. Der er mange tog inde Kinesiologi herunder livets systemer, biomekanik, praksis fysiologi, motorstyring, motor læring, neuromuskulære fysiologi, sport hjerneforskning og teori. Kinesiologi kandidater ind et sortiment af kald og kandidatniveau projekter identificeret med forståelsen af, hvordan kroppen fungerer, herunder medicinsk skole, fysiske og ord relaterede behandling skoler, atletisk forberedelse, og andre velvære kaldelser, statsfinansierede skole instruere, spil og praksis relaterede områder, den militær, erhvervslivet, og loven.

Lymfedrænage terapi

Behandling at nedbryder og forbedre lymfekar, et arrangement af rør eller kanaler, gennem hvilke lymfeknuder føres fra forskellige dele af kroppen.

MassageTherapeutic

En generel betegnelse for en rækkevidde af nyttige metoder med rødder i både østlige og vestlige samfund. Det omfatter den handling at styre en mands muskler og andre sarte væv med det formål at øge en mands velstand eller velfærd, og kan omfatte, dog ikke begrænses til, effleurage, dybe væv, percussion, vibrationer, og fælles udvikling.

Magnetterapi

Fartøjet om at genvinde ved anvendelse af normale og falske magneter til den skrantende dele af det menneskelige legeme. Det er en klinisk ramme ved hvilken humane sygdomme behandles og hærdes gennem anvendelse af magneter til kroppen af ​​patienterne.

Fødende bistand / fødsel Support

Fødende specialister giver uddannelse og støtte midt graviditet, hjælper moderen midt arbejde og transport, og give opfølgende behandling. Eksperter arbejdskraft støtte indarbejde arbejdskraft lærere, samarbejdspartnere og doulas (damer arbejder mentorer, der desuden giver baby blues hjemmeplejen).

Lokale amerikansk herbology

Lokale amerikanske healere og dybtgående pionerer lejlighedsvis gå langt fra deres hjem og betydeligt mere sjældent udsætte deres arbejde – det er ikke den måde. Under alle omstændigheder er der en samling af at lære om de hjem vokset medicin anvendes af forskellige indfødte folk. En stor del af data er blevet prøvet og sammensmeltet i vores nuværende hjem dyrkes behandlinger.

Regelmæssige Produkter

Elementer lavet af naturligt udviklede planter og indeholder ingen kemikalier. Disse elementer kan udnyttes kosmetisk og også for trivsel og næring.

Naturopathic Medicine

Naturlæger læger arbejde for at genetablere og styrke kroppens egne særlige stoppe- kapacitet udnytter et sortiment af modaliteter, herunder næring, hjemmedyrkede recept, homøopatisk medicin, og arrangere medicin. En væsentlig menneskelige tjenester ramme, der accentuerer afhjælpende naturkraft, behandling både intense og konstante sygdomme i alle aldersgrupper klaser.

Organiser Kiropraktik

Det hentyder til et system af autonome kiropraktik arbejdspladser, udnyttelse Network Spinal Analysis, en strategi beskrevet af den fortløbende anvendelse af forskellige bud, særlige overensstemmende metoder. Mind udvikler sig gennem en progression af niveauer, parallelle spinal og personlig tilfredsstillelse ændringer.

Ohashiatsu

Et arrangement af fysiske strategier, praksis og fordybelse bruges til at lindre pres og svaghed og aktivere en betingelse for konkordans og fred. De sagkyndige første undersøgelser en mands tilstand ved at føle den hara, regionen under navlen. På det tidspunkt, udnytte nonstop og streaming udvikling, eksperten presser og udvider kroppens vitalitet kanaler, der arbejder som en med den enkeltes afslappende.

Oriental Diagnose

Det er en dignostic strategi, hvorved patientens hjerteslag inspiceres at genkende sygdom som angivet ved konventionel kinesisk medicin.

Osteopatisk medicin

Osteopatisk læger giver vidtrækkende genoprettende pleje, herunder forebyggende farmaceutiske, beslutsomhed, kirurgi, læge godkendt narkotika, og healing center henvisninger. Ved at finde og behandling, de nøje overveje leddene, knogler, muskler og nerver og er unikt udarbejdet i osteopatisk manipulerende behandling – udnytte deres hænder til at analysere, behandle og afværge lidelse.

Fysioterapi

Det er et fantastisk manipulerende system, hvorved disfigurements af et individ ændres under hensyntagen til den endelige mål at informere kroppen og de afgørende organer, som pr de standarder for naturopati.

Pyramide Healing

En potentiel komme sig teknik udnytter pyramideformede strukturer.

Radiesthesia

Udnyttelsen af ​​kvistgang eller divining at analysere lidelse og vælg helbredelsesmetoder. Det kan anvendes til at analysere enhver tilstand som pr drivende specialister. Grundlæggende er det bare en strategi til landing på en beslutsomhed og behandling udnytte individet som symptomatisk instrument.

Radionics

En behandling, der er vokset op omkring kapacitet den enkelte til at udnytte radiesthesia sammen med grundlæggende instrumenter til at hjælpe med konstateringen af ​​infektion hos skabninger, planter og mennesker, og bagefter at behandle denne sygdom på en adskillelse uden nærhed af patienten.

Rekonstruktiv Terapi / Prolotherapy

Rekonstruktiv behandling udnytter infusioner af normale stoffer, for eksempel, dextrose, glycerin, og phenol under hensyntagen til den endelige mål at puste nyt liv i udviklingen af ​​bindevæv, og det styrker svagelige eller skadet led, ledbånd, sener og ledbånd. Denne behandling anvendes til at behandle degenerative ledsmerter, nedbringe tilbage smerte, revet sener og ledbånd, carpal passage uorden, og forskellige forhold.

Zoneterapi

Denne metode er afhængig af muligheden for, at bestemte fokuserer på fødder og hænder relaterer med organer og væv gennem hele kroppen. Med fingre og tommelfingre, specialisten gælder vægten på disse fokuspunkter til at behandle en bred vifte af stress-relaterede sygdomme.

Reiki

Eksperter fra denne antikverede tibetansk lapning rammer udnytte lys håndstillinger at kanalisere genvinde energi til modtageren. Mens eksperter kan variere bredt i systemet og logik, er Reiki generelt bruges til behandling lidenskabelig og psykisk besvær og desuden uendelige og intense fysiske problemer, og for at hjælpe modtagerlandet i gennemførelsen overjordisk koncentration og klarhed.

Rolfing

En back rub metode udnytter dybtgående kontrol af bæltet (bindevæv) at genetablere kroppens fælles arrangement, som kan have vist sig at være ufleksible gennem skade, entusiastiske skade, og uøkonomiske udvikling tilbøjeligheder. Det forberede omfatter ti sessioner, hver koncentrere sig om en alternativ del af kroppen.

Shiatsu

Den mest bredt kendte type acupunkturpunkt har shiatsu blevet anvendt som en del af Japan i over 1.000 år til behandling pine og lidelse og til generel støtte velbefindende. Ved hjælp af en progression af systemer, specialister anvender rytmisk finger vægt på bestemte fokuserer på kroppen under hensyntagen til den endelige mål at give chi, eller det essentielle vitalitet.

Sound Therapy

Udnyttelsen af ​​lydbølger til at reparere.

Tibetansk Medicin

Avanceret som en systhesis af tibetansk, kinesisk og persisk medicin, og selv Ayurveda. Disse kure indarbejde indfødte urter, naturlige produkter, blomstrer, metalpulver og mineraler anført i tabletter, og er særligt berørt i
 behandling stivhed, astma, gastritis, diabetes og talrige neurologiske problem.

Unani

Omfatter udnyttelsen af ​​planter og urter, er disse kure kendt for at give kure til maladies, fx sinusitis, leucoderma, lidelse, gulsot og Elefantiasis.

Vision Terapier

Gennem praksis og slappe strategier, kan synet virkelig forbedres til det punkt, som måske aldrig igen være påkrævet briller. Behandlinger er normalt tilbydes af autoriserede optikere og øjenlæger.

Terapi vitamin

En gensidig behandling af vitamin udnyttelse sluttede med forskellige lægemidler for at løse et omfang sygdomme og at opgradere bearbejdning af kroppens rammer. Hjælper det usårlige rammer kæmper sygdomme, for eksempel kronisk

Svaghed syndrom og hiv / aids.

Sundhed Restaurering

Et komplet program beregnet til at bygge løs vægt ved at bruge tilstrækkelig næring, tilskud, anabolske steroid behandling og modstand vægt forbereder sig på at forebygge / vende rundt spilde i HIV sygdom.